Navigace
Přihlášení
Nejbližší akce
-- nenalezena žádná akce

-- ostatní akce
Právě vyšlo
Online uživatelé

Facebook
Dnes


Statistika




Guestbook
Deliverance Muž
17.07.2012 (17:17:58)
Ups... BZ jsem zrušil, tak mě kdyžtak někdo kontaktněte na FB až to bude... http://tinyurl.com/7b22mh4

Bhut Muž
17.07.2012 (17:06:42)
Inno FB is dead... zkus zůstat v kontaktu skrze BZ. Brzy bude ale nové FB ;)

Deliverance Muž
17.07.2012 (17:04:41)
Prosím, napište mi sem někdo odkaz na ten FB profil, nemůžu na FB Innocence dohledat.. :-(

MistyMan Muž
17.07.2012 (16:58:00)
Brzy na jiném místě! Mějte se vážení!!!


Inno chart
Náhodné album

Cephalic Carnage
Anomalies
(CD - 2005)

Death / Grind

hodnocení: -- | -- hlasů
Náhodné foto
Sepultura, The Sorrow, X-Core
Sepultura
Zlín - Česká Republika
18.02.2009

Foto: Prcek

Meshuggah



Index oblíbenosti: 49
Základní informace
Země původu: Švédsko
Label: Nuclear Blast
Nuclear Blast
Oficiální stránka: www.meshuggah.net

Založeno: 1987
Hudební žánr
1987 - Technical Metal
Sestava
Členové:
1993 - Mårten Hagström - kytara
1990 - Tomas Haake - bicí, zpěv
1987 - Jens Kidman - zpěv
1987 - Fredrik Thordendal - kytara

Bývalí členové:
1987 - 1990 Niklas Lundgren - bicí
1987 - 1995 Peter Nordin - baskytara

Studioví hráči:
1996 Gustaf Hielm - baskytara
Diskografie
2012 Koloss
2010 Alive [Live]
2008 ObZen
2005 Catch 33
2004 I [EP]
2002 Nothing
2001 Rare Trax [Kompilace]
1998 Chaosphere
1998 Contradictions Collapse & None [Kompilace]
1997 The True Human Design [EP]
1996 Hypocrisy/Meshuggah [Split CD]
1995 Destroy Erase Improve
1995 Selfcaged [EP]
1994 None [EP]
1991 Contradictions Collapse
1989 Ejaculation Of Salvation [Demo]
1989 Meshuggah [EP]
Vystoupení kapely
--- V databázi nebyl nalezen žádný odpovídající záznam ---
Novinky / Recenze / Reporty / Rozhovory
Novinky:
02.04.2012 - Meshuggah - Nové video
14.02.2012 - Meshuggah - Nový song online
18.01.2012 - Meshuggah - Detaily ohledně nového alba
05.01.2012 - Meshuggah - Nové album
08.12.2009 - Meshuggah - Detaily k 'Alive'

Recenze:
03.05.2012 - Koloss
20.06.2011 - ObZen
26.03.2008 - ObZen

Fotogalerie:
14.08.2010 - Vagos Open Air 2010 | 06.08.2010

Podobné kapely
Fanoušci kapely také poslouchají:

Opeth (4)
Katatonia (3)
Gojira (3)
Soilwork (3)
Esoteric (3)
Death (3)
Cult Of Luna (2)
Gorefest (2)
Ihsahn (2)
Isis (2)
Podobné kapely:


Fanoušci (8)
Fórum (0)
--- V databázi nebyla nalezena žádná diskuse týkající se této kapely ---


design by Nightmare; programming by Behemoth